Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
De skyline van Amsterdam, bezien vanaf de SkyLounge op de elfde verdieping van het Double Tree Hilton Hotel naast Amsterdam Centraal. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod

Als journalisten weten we als geen ander wat interessante verhalen zijn. Die kracht gebruiken we om het nieuws in uw organisatie naar boven te halen, in de juiste vorm te gieten en op het juiste moment te verspreiden.

 

Zo komt u beter onder de aandacht van media en publiek, versterkt u de reputatie van uw organisatie en raken mensen meer betrokken bij uw bedrijf, uw product of u als persoonlijkheid. Wij zorgen ervoor dat u communiceert vanuit de behoefte van uw doelgroep. We doen dat via advies en ondersteuning op maat, trainingen en masterclasses.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT