Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
De Brabantse volkszanger Frans Bauer maakt op 28 juni 2015 zijn debuut op Parkpop in Den Haag. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod Brand journalist in uw bedrijf

Wilt u dat uw bedrijf beter verhalen vertelt? Wilt u in contact komen met klanten en het publiek door te communiceren op een toon die past bij de doelgroep? Neem dan contact met ons op voor het begeleidingstraject 'Brand Journalist binnen uw bedrijf'.

 

Voor een afgesproken periode loopt één van onze brand journalisten één of meerdere dagen per week met u mee. Hij of zij adviseert en ondersteunt u om van uw organisatie een nieuwsorganisatie te maken.

Brand journalist in uw bedrijf

Hoe doet u dat nou? Een goed verhaal te vertellen dat aansluit bij de interesses van uw doelgroep? Hoe voorkomt u dat een mooi artikel of een mooie video toch weer een advertorial of commercial wordt?

Hoe richt u een online newsroom zo in dat pers en publiek er snel de gewenste informatie kunnen vinden en terugkomen?

 

Brand journalism, journalistiek communiceren over uw bedrijf, vraagt tijd en stelt andere eisen aan uw mensen organisatie.

U moet uw doelgroep online volgen, antwoord geven op vragen en meedoen aan discussies. Bovendien moeten uw newsroom en sociale mediakanalen steeds van nieuwe content worden voorzien.

 

Voor bedrijven die hun verhaal beter willen vertellen en serieus een relatie met hun doelgroep willen opbouwen, hebben De Nieuwsmakers daarom het traject 'Brand Journalist in uw Bedrijf' ontwikkelt. Voor een afgesproken periode loopt één van onze brand journalisten één of meer dagen met u mee. Hij of zij adviseert en ondersteunt om van uw organisatie een nieuwsorganisatie te maken.

Bij deze ondersteuning gaan we uit van een realistisch plan dat we vooraf en in samenspraak met u hebben opgesteld. De uitgangspunten van dit plan zijn:

  • De wensen en doelstellingen van uw bedrijf of afdeling. Wie en wat wil ik met brand journalism bereiken?
  • De kennis binnen uw bedrijf of afdeling. Wie werken er, wat zijn hun redactionele vaardigheden en wat is hun huidige kennisniveau op het gebied van communicatie en brand journalism?
  • De capaciteit binnen uw bedrijf of afdeling. Hoeveel tijd hebben uw medewerkers beschikbaar om brand journalism toe te passen?

 

Wilt u ook dat uw bedrijf beter verhalen vertelt. Wilt u écht in contact komen met klanten en het publiek door relevant te communiceren op een toon die past bij de doelgroep. Neem dan contact met ons op voor een begeleidingstraject op maat.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT