Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
Prinses Irene plant een Lindeboom op de Turkse Ambassade in Den Haag het kader van een bomenactie van de Turkse vliegmaatschappij Corendon. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod Masterclass Stop selling, start telling

Uit ervaring weten we dat het voor marketing- en PR-medewerkers vaak moeilijk is écht journalistiek te communiceren. Veel bedrijven proberen de klant centraal te stellen, maar dat ook echt doen blijkt lastig. Merk, product of producent treden nog vaak te veel op de voorgrond. De Nieuwsmakers hebben daarom de masterclass ‘stop selling, start telling’ ontwikkeld.

 

Tijdens deze eendaagse training leren deelnemers waar het vaak misgaat en hoe zij kunnen voorkomen dat een verhaal toch een advertentie of advertorial wordt. In de ochtend worden een aantal aansprekende voorbeelden uit de praktijk besproken. In de middag gaan de deelnemers zelf aan de slag met een kort nieuwsartikel over hun eigen bedrijf.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT