Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Joep van Zijl- Alexandra Sweers- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
Panorama Mesdag plaatst op 4 februari 2015 een nieuw velum dat de bezoeker afschermt van het daglicht, wanneer hij naar het panorama kijkt. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod Opiniëren en Agenda Setting

Een van de manieren om op een journalistieke manier uzelf, uw bedrijf, product, publicatie of onderzoek onder de aandacht te brengen bij media en publiek is het schrijven van een opiniestuk. De Nieuwsmakers hebben hier veel ervaring mee en kunnen u hierbij helpen.

 

Nieuws kan besluitvorming enorm beïnvloeden. Wij geloven in het begrip 'agenda setting'. We luisteren naar wat er leeft, verwoorden dat op een nieuwswaardige manier en verspreiden de boodschap vervolgens zodat beleidsmakers wel moeten reageren.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT