Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
De Tweede Kamer verdwijnt mogelijk vijf jaar van het Binnenhof. Het gebouwencomplex is hard toe aan groot onderhoud, februari 2015. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod Opiniëren en Agenda Setting

Een van de manieren om op een journalistieke manier uzelf, uw bedrijf, product, publicatie of onderzoek onder de aandacht te brengen bij media en publiek is het schrijven van een opiniestuk. De Nieuwsmakers hebben hier veel ervaring mee en kunnen u hierbij helpen.

 

Nieuws kan besluitvorming enorm beïnvloeden. Wij geloven in het begrip 'agenda setting'. We luisteren naar wat er leeft, verwoorden dat op een nieuwswaardige manier en verspreiden de boodschap vervolgens zodat beleidsmakers wel moeten reageren.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT