Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
Natasha Bedingfield tijdens het ‘Peace One Day concert’ in september 2013 ter ere van het 100-jarig bestaan van het Haagse Vredespaleis. (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)

Klik voor meer >
Over deze foto >

Ons aanbod Wij vertellen uw verhaal

In iedere organisatie zijn verhalen te vinden die op een persoonlijke, ontroerende, interessante of verrassende manier uw organisatie onder de aandacht kunnen brengen. En het mooie van verhalen is dat ze worden gedeeld, onthouden en dat mensen er (mits goed verteld) meer over willen weten. Uw doelgroep hangt aan uw lippen.

 

De Nieuwsmakers vinden deze verhalen, tekenen ze op en gieten ze in verschillende vormen om ze te kunnen delen; in print en via social media.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT