Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Joep van Zijl- Alexandra Sweers- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
Alexandra Sweers

Klik voor meer >
Over deze foto >

Wie wij zijn Alexandra Sweers

Een journalist anno 2016 maakt niet meer alleen artikelen voor print, maar weet ook online zijn of haar weg te vinden. Ik ben zo’n journalist. Laat mij u de juiste  digitale routeomschrijving geven en als u wilt, wijs ik u waar u moet zijn. Op social media voel ik mij thuis, en geloof mij, daar valt ook zakelijk gezien heel veel te bereiken.

 

Ik heb ook ‘ouderwetse’ ervaring in de dagblad- en vakbladjournalistiek. Die kennis blijft altijd waardevol; ik kan een helder stuk schrijven, de punten en de komma’s staan altijd op de goede plek en ik weet hoe je przewalskipaard spelt. Ik schrijf bovendien al enkele jaren over zorg en welzijn dus mocht u in die hoek zitten, dan kan ik veel voor u betekenen.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT