Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact
Surfen op Scheveningen (Copyright Frank Jansen Fotografie - 06 51 71 57 53)
Frank Jansen
Klik voor meer >
Over deze foto >

Over ons Geschiedenis

In 2011 ontmoetten vier communicatiespecialisten elkaar in het Haagse flexwerkerskantoor Igluu. Ze bundelden al gauw hun krachten in de Firma Zinvol, een coöperatie van specialisten in no-nonsense communicatie. Een jaar later veranderden we onze naam in wat we deden: nieuws maken en reputaties bouwen, als De Nieuwsmakers en Beeldvormers.

 

De Nieuwsmakers Arnold Vonk en Joep van Zijl, beiden oud-journalist, maakten een sprong naar voren en specialiseerden zich in 'branded journalism'. Samen bouwden zij het bedrijf verder uit als De Nieuwsmakers. Joep van Zijl staat inmiddels aan het hoofd van het bedrijf en werkt hij bij grote opdrachten samen met freelancers. 

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT