Ga naar:
Ons nieuws Over ons- Joep van Zijl- Alexandra Sweers- Visie en missie- Geschiedenis- Ons netwerkOns aanbod- Wij vertellen uw verhaal- Brand Journalist in uw bedrijf- Training Brand Journalism en Nieuws Maken- Training Communiceren over de dood- Masterclass Stop selling, start telling- Journalistieke quick scan- Opiniëren en Agenda Setting- Handboek voor opiniemakersOnze klantenContact


Klik voor meer >
Over deze foto >

Over ons Joep van Zijl

Ik ben journalist in hart en nieren. Toen ik 12 was, was ik daar al achter.

Toch duurde het even voordat ik bij de Haagsche Courant - later het AD - terechtkwam en hoofdredacteur werd van Vakblad Uitvaart. Na mijn hbo-opleiding Europese Studies en master Bestuurskunde in Rotterdam vloog ik een half jaar de wereld over als steward bij Martinair. Ook deed ik het diplomatenklasje van Clingendael.

 

Maar interviewen bleek mijn grootste passie; verhalen uit organisaties halen mijn expertise. Nu heb ik het woordje 'brand' voor mijn beroep gezet; wat ik vroeger voor de krant deed, doe ik nu voor bedrijven en organisaties. Tegelijk train ik communicatie- en marketingprofessionals journalistiek te denken en werken.

ZONDER INHOUD GEEN AANDACHT